FurryBall
http://aaa-studio.cz/furryballforum/

Plugin for Cinema 4D fails to launch with KERNEL32.dll error
http://aaa-studio.cz/furryballforum/viewtopic.php?f=38&t=5487
Page 1 of 1

Author:  AlexLosty [ Tue May 09, 2017 10:05 am ]
Post subject:  Plugin for Cinema 4D fails to launch with KERNEL32.dll error

Hello.

After installing FurryBall RT for Cinema 4D I get "The procedure entry point AddDllDirectory could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll" error during the launch, and plugin is completely ignored by Cinema 4D.

Cinema version is R17.016. I tried FurryBall RT versions 1.4.4024 & 1.3.3978.

System is Windows 7 Ultimate SP1 x64.
Latest graphics card drivers are installed.
Hardware:
Intel i7 6700K (constantly running at 4.4 GHz)
Geforce GTX980 (Asus STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5)
16GB RAM DDR4 2400MHz (XMP profile) (Kingston Technology HyperX Savage Black 16GB Kit (2x8GB)(HX424C12SB2K2/16))

Nothing about FurryBall RT is present in Cinema4D console log.

I used to launch FurryBall RT version 1.3.3978 witout any problems on identical OS / Cinema 4D version and on the same harware, except for hard drives: 3Tb Seagate started to fail, so I switched to Kingston SSD 120 Gb + Toshiba 3Tb HDD. Of course, system is fresh, but it's absolutely identical and main hardware didn't change in terms of overclocking.

I tried reinstalling plugins (properly replacing plugin itself), running system check for files corruption (kernel32.dll is fine), but I still get the same error.

Now I'm really not sure what else can be done...

Author:  Jan_Tomanek [ Tue May 09, 2017 12:31 pm ]
Post subject:  Re: Plugin for Cinema 4D fails to launch with KERNEL32.dll e

Look on System requirements - http://furryball.aaa-studio.eu/support/ ... ments.html
You have to upgrade your old Cinema R17.016 build...

Author:  AlexLosty [ Wed May 10, 2017 7:04 am ]
Post subject:  Re: Plugin for Cinema 4D fails to launch with KERNEL32.dll e

Well, derp. Updating the program to 17.055 eliminated the error message. Still, no trace of plugin in Cinema 4D for some reason in console or plugin manager (even after proper re-install).

Edit: Windows update KB2533623 fixed everything. Strange, never installed it before...

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/