View unanswered posts
View active topics
It is currently Thu Mar 22, 2018 2:11 am

*  Forum rules
How to submit Cinema 4D problem

Please the first try this simple steps:

Be sure that you use the latest graphics card drivers before you post your problem.
Please follow these steps for submitting your problems to FurryBall forum - it will help faster solve your problem.
1) Send your System Info - Cinema 4D version, FurryBall version, graphics cards, CPU, RAM etc.
2) Send whole log from Cinema4D console (under main menu Script->Console...)
3) Describe deeply your problem. If your FurryBall STOPPED rendering, describe what was changed in your computer (new hardware, new software installation)
4) You can also send simple example (picture or scene)
Also be sure that you read FAQ

Author Message
Post  Post subject: C4d R18 not showing Plug in  |  Posted: Fri Feb 24, 2017 12:57 am

Joined: Mon Feb 20, 2017 8:07 pm
Posts: 1

Just installed the credit version, activated the plug in path option and when i open C4D theres no plug in

Post  Post subject: Re: C4d R18 not showing Plug in  |  Posted: Fri Feb 24, 2017 8:57 am
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1593
Location: Prague - Czech republic

Be sure you have installed correct FurryBall plugin for correct Cinema -
Also be sure you have the latest Cinema build: R18.015 ... ments.html

Or try reinstall plugin.

Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best

Post  Post subject: Re: C4d R18 not showing Plug in  |  Posted: Thu Mar 23, 2017 1:50 pm

Joined: Thu Dec 15, 2016 12:18 pm
Posts: 1

Hi Jan, i have absolutely the same problem. I triede it with older versions, and with the latest one. FurryBall doesnt show up wether in the Render Dialogouge nor the Plug Ins....
Any Idea?

Post  Post subject: Re: C4d R18 not showing Plug in  |  Posted: Sun Oct 29, 2017 5:24 pm

Joined: Fri Feb 17, 2017 3:46 am
Posts: 1

Hi everyone, I've had the same problem, and I think I just found a solution.

It's really obvious when you think about it, and it worked for me.

I'm using C4D R18.

  1. Close C4D and Furryball
  2. Run Furryball as administrator.
  3. Go to Settings, Environment variables
  4. For some reason you have to install both the R17 and R18 plugins into the correct folder
  5. Press the Update button
  6. If everything goes well, you should see this message...

    ...instead of this one (what happens if the installer/you don't run it as administrator)

Hope that helps.

Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   

Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti