FurryBall
http://aaa-studio.cz/furryballforum/

I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)
http://aaa-studio.cz/furryballforum/viewtopic.php?f=35&t=5477
Page 1 of 1

Author:  kingjulien [ Sun Mar 26, 2017 6:14 pm ]
Post subject:  I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

So does that means I am forced to renew my Furryball license in order to use it? :shock:

Author:  Jan_Tomanek [ Mon Mar 27, 2017 7:52 am ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

Hi,
If your Maintenace expired before date we release the update for 1070 and 1080 GPUs you have to renew Maintenace, or buy Upgrade to the latest RT.

Release 1.3.3942 (june 24 2016)
http://furryball.aaa-studio.eu/aboutFur ... Notes.html

(As I see in your license history, your Maintenace expired almost year ago, so you have to buy Upgrade, because you didn't prolonged your Maintenace.)

Author:  kingjulien [ Mon Mar 27, 2017 1:22 pm ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

oh man.. this is so inconvenient.. so now I can't use it at all for upgrading my GPU, eventhough I bought the license. :(

Author:  johan_laurent [ Mon Mar 27, 2017 4:04 pm ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

Where can you look up where/when license is expirering?

Author:  Jan_Tomanek [ Mon Mar 27, 2017 4:11 pm ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

This is no because you have new GPU, but because you have one year old version of FurryBall.
This version not supports cards which was not at the market at all at this time. ;)
This was total new Pascal technology.

Author:  johan_laurent [ Mon Mar 27, 2017 7:51 pm ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

Hello since I might be buying a new graphics card Im wondering when my license is running out ? when I go to FB and look at license it only says Licence: activated. Wher can I find how much time I haev left?

Author:  Jan_Tomanek [ Tue Mar 28, 2017 11:10 am ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

All is under your account on the web... Section Licenses. There is all info about your license, include Maintenace expiration etc...

Author:  kingjulien [ Fri Apr 21, 2017 3:12 pm ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

Hi, another quick question.

Quote:
FurryBall RT Repair Deactivate
S/N: xxx
Available changes: 0


When will my 'available changes' be reset back to 3? Because since my main computer can't use Furryball anymore because of my new GPU couldn't support the old version, I was thinking of using it on my laptop instead.

Author:  Jan_Tomanek [ Sat Apr 22, 2017 9:15 am ]
Post subject:  Re: I am using Version 1.2.3878, and changed GPU (GTX1070)

FurryBall is "Node locked" - it means that it has to be used on ONE computer.
We give to our users up to 3 possible hardware changes... - so in fact this will never reset.

But when you change GPU, this is NOT hardware change. FurryBall track just different MAC address and Motherboard.

(But for some special cases of hardware problems, please write us and we can add you another change).

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/