View unanswered posts
View active topics
It is currently Sat Jan 25, 2020 4:41 am


*  Forum rules
Dear users,
we are sorry to inform you, that we had to end development of our FurryBall after almost ten years!
We will give FurryBall for free to all users, but without any Maintenace and Support.
Because we have to keep our servers working, we have set the symbolic price 29,- EUR per year.
Hope you will understand us and keep using FurryBall if it fits you.
Thanks for all those nice years with GPU rendering.
Your FurryBall team

Author Message
Fire39
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Sun Apr 17, 2016 12:39 pm

Joined: Fri Jan 29, 2016 7:29 pm
Posts: 33

Offline
Yes, with simple scene too.


Attachments:
New_Project.rar [13.92 KiB]
Downloaded 246 times
Top
Raffaele
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Sun Apr 17, 2016 4:19 pm

Joined: Thu Mar 24, 2016 1:50 pm
Posts: 13

Offline
Ok i first did another test render with my scene and it's working fine now, https://gyazo.com/76c48fd54603692df741a2e8c07bd619
i downloaded the scene file and first did a test render and it was everything black, then i tried to add more rays (300) and put everything to 5. here is my result : https://gyazo.com/a7f0b1012ec0b6cc78d713054b694d4c

Have a nice day :)


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Sun Apr 17, 2016 4:31 pm
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1607
Location: Prague - Czech republic

Offline
OK, but we can't find problem, when it happenes only occasionally and only to some users... :cry:

Please, can you Raffaele make tests I wrote before.

We need find 100% scenario for this error, because it not happened at our computer at all.

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
Fire39
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Sun Apr 17, 2016 4:54 pm

Joined: Fri Jan 29, 2016 7:29 pm
Posts: 33

Offline
Raffaele wrote:
Ok i first did another test render with my scene and it's working fine now, https://gyazo.com/76c48fd54603692df741a2e8c07bd619
i downloaded the scene file and first did a test render and it was everything black, then i tried to add more rays (300) and put everything to 5. here is my result : https://gyazo.com/a7f0b1012ec0b6cc78d713054b694d4c

Have a nice day :)



Yeah, but if u change something, for example camera angle, u have to again change all rays to the same, render it, and then change one of the rays...

I can tell u, changeing Tiles to None or Lines, nothing change.


@Edit
IF I turn off Progressive for Viewport, it happening the same for viewport too.
In IPR render the same, with Progressive all fine, without Progressive as above.


Last edited by Fire39 on Sun Apr 17, 2016 5:17 pm, edited 1 time in total.


Top
Raffaele
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Sun Apr 17, 2016 5:14 pm

Joined: Thu Mar 24, 2016 1:50 pm
Posts: 13

Offline
Before i have to say something that i guess can help,

I've now tried to make a new really simple scene (if you want i can put the download link) and i got no problems at first, then in the render features i activated Indirect diffuse, specular, ambient occlusion, depth of field, post-processing and i got something like this : https://gyazo.com/f6eb0b73192009c4230704b1abf2f6a4, but when i turn them down : https://gyazo.com/6790554284649e8b70a624855258853a here it is normal.

I have a FX 8350 (cpu) since 4 months and it's working fine, Gpu : nvidia gtx 980ti from MSI with some gpu cooler from artic cooler. when i render i get 50-60 grad celsius.

by the way do you mean images with tests?

1) Viewport
2) Render view (With and also without progressive)
3) Output (With and also without progressive)

Is it happen on HUGE scene, or also on empty scene with some easy object?

Simple scene with easy objects.

Also please try different pattern of tiles (I see you used Spiral).

Tried nothing change.

What about different resolutions?

Tried nothing change.

West version fo you use? Suppose licensed.

Licensed.

Have a nice day :)


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Mon Apr 18, 2016 8:18 am
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1607
Location: Prague - Czech republic

Offline
I see it - it has to do something with Ray count Multiplier. When you have at ANY effect more than 5 multiply.


So we will look on it and release fix ASAP.

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Mon Apr 18, 2016 11:17 am
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1607
Location: Prague - Czech republic

Offline
BTW thanks for reporting bug - we gave all of you 20 free Credits.

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
Raffaele
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Mon Apr 18, 2016 4:09 pm

Joined: Thu Mar 24, 2016 1:50 pm
Posts: 13

Offline
No problem, i'm glad that you could find the problem!
Have a nice day :)


Top
Jan_Smejkal
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Tue Apr 19, 2016 1:07 pm
User avatar

Joined: Fri Aug 13, 2010 10:30 am
Posts: 794

Offline
It should be fixed in today release.


Top
Thegreatgig
Post  Post subject: Re: Final Render Issues in version 1.3  |  Posted: Wed Apr 20, 2016 11:30 pm

Joined: Tue Feb 03, 2015 8:53 pm
Posts: 13

Offline
oh, shoot. Sorry I didn't provide you the info you requested, I hadn't been on here in a while. I've not had a problem since. Thanks for taking the time and fixing the issue!!


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   
cron

Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti