FurryBall
http://aaa-studio.cz/furryballforum/

Xgen color and projection node
http://aaa-studio.cz/furryballforum/viewtopic.php?f=35&t=5247
Page 2 of 2

Author:  Jan_Smejkal [ Tue May 03, 2016 8:52 am ]
Post subject:  Re: Xgen color and projection node

Hi,
your splines are to thin. Try to use lower CV count and uncheck Uniform CVs if it helps.

Author:  Fire39 [ Tue May 03, 2016 3:27 pm ]
Post subject:  Re: Xgen color and projection node

I don't think it's because of thickness. I can do they thicker, and problem is the same if CV count is increased.

http://i.imgur.com/VU4iQpH.jpg

@EDIT
Okey, i think solved the problem. I have to increase size of whole scene, the creature was just too small for xgen.

Author:  cgpower2008 [ Wed May 04, 2016 3:37 am ]
Post subject:  Re: Xgen color and projection node

Fire39 wrote:
I don't think it's because of thickness. I can do they thicker, and problem is the same if CV count is increased.

http://i.imgur.com/VU4iQpH.jpg

@EDIT
Okey, i think solved the problem. I have to increase size of whole scene, the creature was just too small for xgen.


same as maya hair

is it a bug about ' hair subSegments' ? i have to turn it to 0

Author:  Fire39 [ Wed May 04, 2016 1:46 pm ]
Post subject:  Re: Xgen color and projection node

Increased size of my model worked for me, no more this issue. Try do the same, maybe will work for u too with maya hair.

But for sure is something wrong with furryball cos if I increase CV to really high value it's showing same issue again, but I don't need as high value.

Page 2 of 2 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/