View unanswered posts
View active topics
It is currently Wed Jun 20, 2018 5:20 am


*  Forum rules
How to submit Maya problem

Please the first try this simple steps: http://goo.gl/forms/075IC3TDpX

Be sure that you use the latest graphics card drivers before you post your problem.
Please follow these steps for submitting your problems to FurryBall forum - it will help faster solve your problem.
1) Send your System Info - Maya version, FurryBall version, graphics cards, CPU, RAM etc.
2) Send whole log from Maya output window
3) Describe deeply your problem. If your FurryBall STOPPED rendering, describe what was changed in your computer (new hardware, new software installation)
4) You can also send simple example (picture or scene)
Also be sure that you read FAQ

Author Message
knownic
Post  Post subject: render nodes working but not rendering older scene.  |  Posted: Sat Jun 02, 2018 8:21 pm

Joined: Tue Oct 11, 2011 7:36 pm
Posts: 183
Location: London

Offline
So now when I setup to render my latest scene but older version (which I need!) is not rendering in the viewport or externally..
The output window has same info on both old and new scenes.
Both scenes became unresponsive when trying to close them.
If I make a simple scene with just sphere's it renders out ok...see below.
Any ideas??


Initialized VP2.0 renderer {
Version : 6.3.16.4. Feature Level 4.
Adapter : GeForce GTX 1080 Ti/PCIe/SSE2
Vendor ID: 4318. Device ID : 6918
Driver : .
API : OpenGL V.4.6.
Max texture size : 32768 * 32768.
Max tex coords : 8
Shader versions supported (Vertex: 4, Geometry: 4, Pixel 4).
Shader compiler profile : (Best card profile)
Active stereo support available : 0
GPU Memory Limit : 11264 MB.
CPU Memory Limit: 15510.2 MB.
}
OpenCL evaluator is attempting to initialize OpenCL.
OpenCL evaluator failed to initialize clew.
Turtle Renderer 2016.0.0
Running Turtle startup script

I just created a simple scene of spheres but mutliplied up to over 1 million edges and Tris etc. Rendered out a single light in 2.7 seconds.
This is the output window.

Initialized VP2.0 renderer {
Version : 6.3.16.4. Feature Level 4.
Adapter : GeForce GTX 1080 Ti/PCIe/SSE2
Vendor ID: 4318. Device ID : 6918
Driver : .
API : OpenGL V.4.6.
Max texture size : 32768 * 32768.
Max tex coords : 8
Shader versions supported (Vertex: 4, Geometry: 4, Pixel 4).
Shader compiler profile : (Best card profile)
Active stereo support available : 0
GPU Memory Limit : 11264 MB.
CPU Memory Limit: 15510.2 MB.
}
OpenCL evaluator is attempting to initialize OpenCL.
OpenCL evaluator failed to initialize clew.

Thanks for help....


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   


Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti