FurryBall
http://aaa-studio.cz/furryballforum/

Use RAM when VRAM is full
http://aaa-studio.cz/furryballforum/viewtopic.php?f=31&t=5473
Page 1 of 1

Author:  lollarpop [ Tue Feb 28, 2017 11:52 pm ]
Post subject:  Use RAM when VRAM is full

You should add the ability to use the RAM when the video card RAM is full.

Author:  Jan_Tomanek [ Wed Mar 01, 2017 10:45 am ]
Post subject:  Re: Use RAM when VRAM is full

NO - never...
Please read here:
http://furryball.aaa-studio.eu/aboutFur ... marks.html

Author:  lollarpop [ Sat Apr 01, 2017 12:46 am ]
Post subject:  Re: Use RAM when VRAM is full

Other graphics card renderers allow this, so I don't see why you can't, at least sometime in the future. It would be very helpful to have the ability to add extra textures beyond what the graphics card can hold, whether on the RAM or HDD or however that works.

Author:  Jan_Tomanek [ Sat Apr 01, 2017 5:05 pm ]
Post subject:  Re: Use RAM when VRAM is full

No, this is not possible for ANY GPU render - you can render ONLY what you have in GPU memory.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/