View unanswered posts
View active topics
It is currently Tue Mar 28, 2017 9:31 pm


Author Message
lollarpop
Post  Post subject: Use RAM when VRAM is full  |  Posted: Tue Feb 28, 2017 11:52 pm

Joined: Sun Jan 11, 2015 8:07 am
Posts: 29

Offline
You should add the ability to use the RAM when the video card RAM is full.


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: Use RAM when VRAM is full  |  Posted: Wed Mar 01, 2017 10:45 am
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1527
Location: Prague - Czech republic

Offline
NO - never...
Please read here:
http://furryball.aaa-studio.eu/aboutFur ... marks.html

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   
cron

Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti