View unanswered posts
View active topics
It is currently Sat Nov 25, 2017 1:22 pm


*  Forum rules
How to submit your problem
Be sure that you use the latest graphics card drivers before you post your problem.
Be sure that all benchmarks proceeded without errors.
Please follow these steps for submitting your problems to FurryBall forum - it will help faster solve your problem.
1) Send System Info from Error Reporting from FurryBall standalone application (under menu Help->Error reporting)
2) If benchmark failed, send your Log from FurryBall standalone application (under menu Help->Logs)
3) Describe deeply your problem. If your FurryBall STOPPED rendering, describe what was changed in your computer (new hardware, new software installation)
4) You can also send simple example (picture or scene)
Also be sure that you readed FAQ

Author Message
xxmanuelvaldesxx
Post  Post subject: Rendering sequence results in black frames saved  |  Posted: Sat Aug 20, 2016 1:22 am

Joined: Fri Aug 12, 2016 9:59 am
Posts: 4

Offline
When I render a sequence and set the output folder on the common settings for render in 3ds max (2016 AND 2017) the images exported are all black (doesnt matter which format JPG, PNG ETC.)
I can see the render window correctly rendering the images its just when they are saved they are all black.

Thank you I hope you can help me


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: Rendering sequence results in black frames saved  |  Posted: Sat Aug 20, 2016 7:50 am
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1567
Location: Prague - Czech republic

Offline
Just for sure, are you asking for old FurryBall 4.8 and not the latest RT?

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
xxmanuelvaldesxx
Post  Post subject: Re: Rendering sequence results in black frames saved  |  Posted: Sat Aug 20, 2016 7:54 am

Joined: Fri Aug 12, 2016 9:59 am
Posts: 4

Offline
Sorry i think i messed up, its for the new RT

Furryball RT Help from the 3ds max menú took me here

I really need help, i can't render a sequence. I tried everything


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 4 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   
cron

Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti