View unanswered posts
View active topics
It is currently Mon Sep 25, 2017 12:59 am


*  Forum rules
How to submit your problem
Be sure that you use the latest graphics card drivers before you post your problem.
Be sure that all benchmarks proceeded without errors.
Please follow these steps for submitting your problems to FurryBall forum - it will help faster solve your problem.
1) Send System Info from Error Reporting from FurryBall standalone application (under menu Help->Error reporting)
2) If benchmark failed, send your Log from FurryBall standalone application (under menu Help->Logs)
3) Describe deeply your problem. If your FurryBall STOPPED rendering, describe what was changed in your computer (new hardware, new software installation)
4) You can also send simple example (picture or scene)
Also be sure that you readed FAQ

Author Message
maheshkhot
Post  Post subject: Jitter Problem in stereo camera  |  Posted: Wed Oct 14, 2015 12:33 pm

Joined: Sat Nov 22, 2014 11:30 am
Posts: 5

Offline
Hello,
We are using FurryBall 4.8, with Titan Z Graphics card.
We are facing jitter problems in renders. We are using stereo camera. Left and Right camera both are jittering a lot.
When rendered using normal camera the problem prevails.
but when we render it through perspective view we dont face any problems. The output is okay with persperctive camera.
We tried rendering in both Maya 2013 and 2015 as well and still the jitter problem prevails.
3d Models are okay Face normals and all those stuff. We tried using defalut maya materilas and furry materials as well but still we face the same problem.
Latest graphic card drivers are installed.
We are using raytrace. We are attaching a video so please have a look and please give solution.


Attachments:
jitter.rar [7.95 MiB]
Downloaded 132 times
Top
Jan_Smejkal
Post  Post subject: Re: Jitter Problem in stereo camera  |  Posted: Wed Oct 14, 2015 12:58 pm
User avatar

Joined: Fri Aug 13, 2010 10:30 am
Posts: 792

Offline
Hi, try to check near and far plane (also try to disable auto nearfar) on camera. Or try to disable dof/motion blur to check if problem is caused by this effects.


Top
maheshkhot
Post  Post subject: Re: Jitter Problem in stereo camera  |  Posted: Thu Oct 15, 2015 1:51 pm

Joined: Sat Nov 22, 2014 11:30 am
Posts: 5

Offline
Hello there.....
thank you for replying.
We tried disabling auto clip plane but it doesnt work.
Even motion blur and depth of field is disabled.
we even tried attaching normal camers to stereo but it doesnt work as well.
total no. of frames are almost 7000.
Whole sequence has rendered properly but we are facing problems in this particular sequence.
we tried adding normal polygonal primitives but it jitters.
Looking forward for your reply.....
Thank You


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: Jitter Problem in stereo camera  |  Posted: Thu Oct 15, 2015 4:21 pm
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1555
Location: Prague - Czech republic

Offline
I looked on your video and I'm not sure what is "jitter" problem and what is codec problem.
Do you mean this "object shaking"? But it's not visible on background and just on the rail track and gold box on left. It's weird and it's can't be problem with render I suppose.

What is your output format?
Do you make any postproduction on it, or this is RAW render you send us?
Did you try Maya Playblast. Is it visible there?

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   
cron

Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti