FurryBall
http://aaa-studio.cz/furryballforum/

Furry 4 is broken and furry RT too.
http://aaa-studio.cz/furryballforum/viewtopic.php?f=30&t=4769
Page 2 of 2

Author:  mistAjuliax [ Fri Apr 03, 2015 2:23 pm ]
Post subject:  Re: Furry 4 is broken and furry RT too.

I tried to erase env.log , and with plugin manager i can point to furry 4 but not furry RT.
I will try the path you suggest.

Author:  mistAjuliax [ Fri Apr 03, 2015 2:55 pm ]
Post subject:  Re: Furry 4 is broken and furry RT too.

It's better, now RT appears in plugin manager so the path i wrtoe was wrong first time but RT still doesn't work. The issue is that i can't check plugin in plugin manager.

Attachments:
error.jpg
error.jpg [ 299.39 KiB | Viewed 6899 times ]

Author:  Jan_Tomanek [ Fri Apr 03, 2015 3:01 pm ]
Post subject:  Re: Furry 4 is broken and furry RT too.

Of course only ONE FurryBall can be loaded in the same time.

Author:  Jan_Smejkal [ Fri Apr 03, 2015 3:03 pm ]
Post subject:  Re: Furry 4 is broken and furry RT too.

You can't have loaded both FurryBall versions at same time.

Author:  mistAjuliax [ Fri Apr 03, 2015 3:10 pm ]
Post subject:  Re: Furry 4 is broken and furry RT too.

Hallelujah :) it works. i was thinking, both installed means both loaded ... this step was not clear for me, what a coal nut i am ! :)
Thanks a lot, i will play with it now.
Cheers.

Page 2 of 2 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/