View unanswered posts
View active topics
It is currently Thu Sep 20, 2018 11:15 am


*  Forum rules
How to submit your problem
Be sure that you use the latest graphics card drivers before you post your problem.
Please follow these steps for submitting your problems to FurryBall forum - it will help faster solve your problem.
1) Send System Info: FurryBall HWID, FurryBall version, graphics card, graphics card drivers version, Maya version, operating system
2) Send Log from Maya output window
4) Describe deeply your problem. If your FurryBall STOPPED rendering, describe what was changed in your computer (new hardware, new software installation)
5) You can also send simple example (picture or scene)
Also be sure that you readed FAQ

Author Message
AlexanderHenderson
Post  Post subject: Using Furryball files on computers that don't have Furryball  |  Posted: Fri Jul 12, 2013 7:04 am

Joined: Fri Jul 12, 2013 6:54 am
Posts: 1

Offline
Hello,

I have a quick question about files that use furryball. Lets say you have a computer that runs furryball, and you're working with a file that makes use of the tools/node that are unique to furryball. What would happen if you opened the file on a computer that didn't have furryball, say, to work on things that didn't require it? Would you still be a able to take it back to the original computer without losing any of the information ? I'm just wondering because I will be working off multiple computers, but I only need one for texturing/rendering, so I want to know if I could animate on one computer and use furryball on the other without there being any issues. Thanks for taking the time to read my question, any help or advice you may have is greatly appreciated.


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: Using Furryball files on computers that don't have Furry  |  Posted: Fri Jul 12, 2013 9:36 am
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1607
Location: Prague - Czech republic

Offline
Yes, this is no problem.
FurryBall nodes just will be unvisible (Maybe some message appear), you can animate and when you open scene again on computer with FurryBall, it will work again.
But try it, if all work for you.

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   
cron

Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti