View unanswered posts
View active topics
It is currently Thu Sep 20, 2018 10:52 am


*  Forum rules
How to submit your problem
Be sure that you use the latest graphics card drivers before you post your problem.
Please follow these steps for submitting your problems to FurryBall forum - it will help faster solve your problem.
1) Send System Info: FurryBall HWID, FurryBall version, graphics card, graphics card drivers version, Maya version, operating system
2) Send Log from Maya output window
4) Describe deeply your problem. If your FurryBall STOPPED rendering, describe what was changed in your computer (new hardware, new software installation)
5) You can also send simple example (picture or scene)
Also be sure that you readed FAQ

Author Message
joefernandez
Post  Post subject: my hardware ID changed suddenly. Where can I find OLD ID ?  |  Posted: Tue May 14, 2013 8:00 am

Joined: Tue Dec 11, 2012 5:32 am
Posts: 1

Offline
Hi, I recently had a big problem with my Nvidia Quadro 4000 and had to do some really heavy software updates.
My computer finally works, but FB3 doesn`t load because the hardware ID changed.
I went to the Help section on the official page and although I can get the new ID, I don`t know how or where I can retrieve the OLD ID.
Any thoughts ?


I`m running FB on a quad core Mac PRO, with Windows 7 64 bit Home Premium, Service PAck 1, Direct x 11, Maya 2013 x64


Script Editor shows the following:

// Error: line 1: License does not match your HW. Please, contact AAA Studio. //
// Error: file: C:/Program Files/Autodesk/Maya2013/scripts/others/pluginWin.mel line 665: initializePlugin function failed (FurryBall_2013) //


My new HW ID is
tNkxjIwXt3Z2d7q5vf8qPX6CgoGEgVqHxUcGx65ZW8eeg7Tlpreoacq7rP2o_297B8aHx4nhc3PUyoW5


Thanks!


Top
Jan_Smejkal
Post  Post subject: Re: my hardware ID changed suddenly. Where can I find OLD ID  |  Posted: Tue May 14, 2013 9:58 am
User avatar

Joined: Fri Aug 13, 2010 10:30 am
Posts: 794

Offline
I replied to your email.


Top
Jan_Tomanek
Post  Post subject: Re: my hardware ID changed suddenly. Where can I find OLD ID  |  Posted: Tue May 14, 2013 12:39 pm
User avatar

Joined: Tue Oct 27, 2009 11:03 pm
Posts: 1607
Location: Prague - Czech republic

Offline
Your old HWID is ALWAYS in your ORDER or in the first mail with LICENCE you received from us.

_________________
Thank you for contacting us.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

All the Best
Jan


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Print view

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:   
cron

Delete all board cookies | The team | All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti