FurryBall
http://aaa-studio.cz/furryballforum/

ImagePlane won't render... help please
http://aaa-studio.cz/furryballforum/viewtopic.php?f=13&t=3896
Page 3 of 3

Author:  Jan_Smejkal [ Tue Feb 24, 2015 9:29 am ]
Post subject:  Re: ImagePlane won't render... help please

If you turn catch shadows on some object, then this object is rendered as black with shadows stored in alpha channel. Try it and look into alpha channel of rendered image.

Author:  jakopus [ Tue Feb 24, 2015 10:40 am ]
Post subject:  Re: ImagePlane won't render... help please

How to render in alpha channel, how to see alpha channel?
Is it in Furry Ball render settings > Output Pass > Alpha?
If it is, I only see white screen...

Author:  jakopus [ Thu Feb 26, 2015 8:57 pm ]
Post subject:  Re: ImagePlane won't render... help please

Help please??

Page 3 of 3 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/